Portfoliobilder ifrån designers

Designer?

Vill du ha fler kunder?

Ansök om att få vara med genom att maila in upp till 6 bilder, nyckelord till varje bild, samt vilka länkar bilderna ska gå till på din egen hemsida, till hej@anlitadesigner.se.

Vi gör eventuellt ett urval av de bilder du skickat in. De bilder som vi bedömer att de håller hög kvalitét läggs till på hemsidan. 
Skicka också in en liten bild som kan användas som ikon intill ditt namn. Du väljer ifall det ska vara ditt företagsnamn, eller ditt riktiga namn, som visas intill dina portfoliobilder.

Vad kostar det?

Ca 20minuter och 0:-.
Det tar ca 20 min att välja ut portfoliobilder som du vill visa upp och lämpliga nyckelord till dessa.

I framtiden introduceras engångsavgift för att lägga till sig på sidan. Ansök om att få vara med.

Visionen

Seriösa uppdrag kommer till dig, så att du kan fokusera på 
skapande istället för sälj och marknadsföring. Ansök om att få vara med.

Dina skapelser

Upphovsrätt? Du behåller rättigheterna till dina bilder när de visas upp på anlitadesigner.se. Du ger hemsidan tillåtelse att visa upp de bilder du själv har valt, eller på annat sätt godkänt, att de ska vara med. Du tillåter att vi beskär, och ev. ändrar storlek på, eller på annat sätt anpassar bilderna som du skickar in, för att vi ska kunna anpassa dem till att visas på lämpligt vis.

Hur kommer jag med?

Maila in upp till 6 bilder, nyckelord till varje bild, samt vilka länkar bilderna ska gå till på din egen hemsida, till hej@anlitadesigner.se. Vi gör ett urval av de bilder du skickat in. De vi bedömer att de håller hög kvalitét läggs till på hemsidan. Skicka också in en liten bild som kan användas som ikon intill ditt namn. Du väljer själv ifall du önskar att det ska vara ditt företagsnamn eller ditt riktiga namn som visas intill dina portfoliobilder.

Redigera portfolion: Du kanske vill uppdatera din portfolio när du har skapat nytt? Du kanske byter karriär, eller tar ledigt ett tag, du kan när som helst välja att inte vara med på anlitadesigner.se. För tillfället kan du skicka ett mail till hej@anlitadesigner.se.

Framtiden

Berätta gärna vad som skulle göra livet enklare för dig som designer. Vad är tidskrävande för dig idag? Vad drömmer du om?
Berätta, så jobbar vi vidare på att bygga vi lösningnar och tjänster som hjälper dig!

Kontakt

E-post: hej@anlitadesigner.se.

Bakgrund

Som programmerare upplevde Victoria att det inte är helt enkelt att hitta designer att samarbeta med, så då gjorde Victoria det hon brukar göra, bygger en hemsida.